Team SGP 'T Ros BeyaertOns team

Hellen Woods

Hellen Woods

Bestuur

Mijn naam is Hellen Woods. Ben getrouwd en de trotse moeder van Noah. Naast er zijn voor mijn zoon werk ik 3 dagen bij Floramedia. Een bedrijf dat werkzaam is in de groene markt. Wij regelen en produceren alles aan reclame uitingen voor onze kwekers (o.a. etiketten, verpakkingen en brochures) Ik ben al sinds mijn jonge jaren bekend met 't Ros Beyaert. Paardrijden is voor mij begonnen als een "verplichte" therapie. Na eerst een jaartje bij een normale manage te hebben gereden, hebben mijn ouders, toen der tijd, besloten om toch een manage te zoeken die meer toegespitst was op gehandicapten paardrijden. Dit was een goede stap waardoor ik niet alleen er meer uithaalde qua therapie, maar zeker ook plezier kon halen uit het paardrijden. Ik zou niet meer zonder kunnen en willen! Op dit moment rij is het meest op Roebie. Door haar snelle gang, zijn mijn benen lekker soepel na een paardrijles. Sinds kort ben ik toegetreden tot het bestuur en wil mijn steentje bijdragen om er voor te zorgen dat iedereen nog lang kan genieten van 't Ros.

Marjolein Blom - van de Reep

Marjolein Blom - van de Reep

Bestuur / Instructrice

Hoi! Ik ben Marjolein en rij al sinds mijn achtste paard. In 2008 ben ik begonnen als vrijwilligster voor stichting 't Ros Beyaert. Op zaterdagochtend liep ik altijd mee met de lessen. In 2015 ben ik begonnen met het leasen van Murphy. In 2016 ben ik gevraagd om als fysiotherapeut plaats te nemen in het bestuur. In 2017 ben ik begonnen met de opleiding om instructrice te worden en inmiddels lease ik Roebie in plaats van Murphy. Zo ben ik dus steeds meer betrokken geraakt bij de stichting. Ik vind de combinatie van de paarden en iedere unieke ruiter het allermooiste van het werk wat we doen. Een ruiter zien groeien en leren hoe en wat het lichaam op het paard kan, maar ook het leren van een groot dier leiding geven is een fantastisch traject om te mogen begeleiden. Heel streng ben ik niet, maar ik hou wel van grapjes dus zal ik je soms in de maling nemen, maar dat went wel hoor ;)

Kees van Dijk

Kees van Dijk

Bestuur

Kees is een manusje van alles. Al jaren betrokken bij het bestuur, daarnaast ook vrijwilliger bij de maandag lessen. Met een vrolijke lach staat hij altijd voor ons klaar.

Minka Pels

Minka Pels

Instructrice

Minka Pels - Aaldriks Mijn naam is Minka Pels, geboren in 1960. Echtgenote en moeder van twee inmiddels volwassen dochters. Als instructrice voor ’t Ros Beyaert ben ik vanaf 1994 actief. Daarvoor was ik al enige jaren als vrijwilliger verbonden bij deze stichting. Paardrijden is altijd de passie in mijn leven geweest, toen ik de oproep voor nieuwe vrijwilligers las in de krant wegens het, toen 15 jarige, bestaan van ’t Ros ben ik een kijkje gaan nemen. Het mag duidelijk zijn dat het daar niet bij gebleven is. Meteen al vond ik het werken met paarden in combinatie met mensen met een beperking erg inspirerend. Dit viel ook de toenmalige instructrice Henny Klein op, die op zoek was naar een opvolger. Dit resulteerde in een tweejarige opleiding tot FPG Instructrice (Federatie Paardrijden Gehandicapten). Het leren paardrijden aan volwassenen en kinderen met een beperking is echt mijn vak geworden. Door veel te doen en kijken en reageren op de vorderingen die gemaakt worden leer ik steeds weer bij. De vele vrijwilligers die mij wekelijks helpen met de lessen zijn hier ook een wezenlijk onderdeel van. Er wordt veel plezier gemaakt. Maar ook heel hard gewerkt om spieren en technieken onder controle te krijgen. Zoals ik nu aan het schrijven ben, kan ik nog zeker 10 kantjes doorgaan, maar ik heb een beter voorstel. Kom eens langs tijdens één van onze lessen om met eigen ogen te zien hoe het er bij ’t Ros Beyaert toe gaat. Ik hoop tot ziens, Minka Pels.

E-mailen
Bellen
Map
Instagram