Onze prachtige paarden


Murphy

Murphy

Onze prachtige tinker met zijn mooie vlekken en vlechten. Murphy is geboren in 2000, dus inmiddels niet meer zo jong. In de lessen is hij vaak wat langzaam en moet je hard werken om hem door te laten lopen. Wel wil hij soms eens een grapje uit halen en opeens naar de andere paarden toe gaan. Murphy gebruiken we als sterk paard altijd als een ruiter niet zelfstandig kan zitten, dan kan er namelijk nog iemand op! Het is een enorme knuffelkont en houdt erg van lekkers, dus als je niet durft te rijden mag je hem ook een uitgebreide poetsbeurt geven want daar wordt hij erg blij van!

Sam

Sam

Onze grappenmaker van een haflinger. Inmiddels is Sam wat rustiger, maar vroeger kon hij vooral met vrijwilligers wel eens een mooie bok show weggeven. Echter weet hij precies wanneer hij zich goed moet gedragen en dan is het echt een engel. Op Sam kunnen beginnende ruiters heel goed oefenen met sturen en gevorderden ruiters kunnen heerlijk lange stukken op hem draven en zelfs stukjes galopperen. Met zijn mooie grote ogen is het echt een hartendief!

Joe

Joe

Onze nieuwste aanwinst van de 4 paarden. Joe is een zogenoemde Ier. Het is een heel gevoelig paard, wat nog veel moet leren. Als jij het paardrijden een beetje spannend vindt, vindt hij het ook wat spannend maar als jij dan ontspant zie je dat meteen terug! Hij kan heerlijk rustig draven en is dan lekker vlot, zonder dat hij heel erg wiebelt. Met zijn prachtige witte vacht wordt hij vaak vergeleken met een eenhoorn, maar het is ook echt een smeerpoets!

Roebie

Roebie

Roebie is de jongste van het stel. Hierom moet ook zij nog wat dingen leren en wil ze nog wel eens de andere kant op gaan als je niet op de nette manier stuurt. Het is de enige merrie in het gezelschap en een ontzettende lieverd. Ze kan vooral als het nodig is, precies op het juiste tempo lopen en omdat ze lekker smal is kunnen ook mensen met spasme in de benen goed op haar rijden. Met haar vrolijke stippenvacht en grote oren, brengt ze iedereen aan het lachen.

E-mailen
Bellen
Map
Instagram