Wie zijn wij?

Stichting Paardrijden Gehandicapten 't Ros Beyaert is gevestigd in Sint maarten en opgericht in 1976.

De oprichters vonden dat ook mensen die niet in een reguliere paardrijles passen, de mogelijkheid moeten hebben om plezier te kunnen hebben aan een sport als deze.  Dankzij kleine groepen, een aangepast opstapperron, goed getrainde paarden en instructrices en een accomodatie die compleet is ingesteld op mensen in een rolstoel, is het voor (bijna) iedereen mogelijk om bij ons te komen lessen.

Tijdens de les rijden er maximaal 4 paarden in de bak. Indien dit nodig is loopt er een vrijwilliger naast het paard en/of naast de ruiter. Mocht de ruiter moeite hebben met de eigen zitbalans is er ook nog de mogelijk om tot duorijden over te gaan.

Alle mensen die helpen bij de lessen, maar ook achter de schermen in het bestuur, zijn vrijwilligers. Denk jij dat je op wat voor een manier kan bijdragen aan deze mooie stichting,  lees dan verder onder het kopje over steun ons -> vrijwilliger worden of kom een keer langs. Omdat we de contributie zo laag mogelijk willen houden, zijn wij grotendeels afhankelijk van giften. Mocht je willen bijdragen, neem dan contact op met onze voorzitter Marjolein of lees verder onder het kopje steun ons --> donateur worden. 

E-mailen
Bellen
Map
Instagram